fredag 7. januar 2011

Plantegninger

Endelig har vi kommet oss til Sørlandet og ting har roet seg litt ned. Her har jeg endelig fått konvertert pdf`er til jpeg. Her kan dere se tegninger over etasjene.

Her er 3. etg. Denne etg. er kun for oss voksne... Eller vi har soverom, walk in closet og bad her. I trapperommet/ gangen skal det være takvinduer og vi skal prøve å å få til å ha et par trenings aparater der, som sykkel, tredemølle, noen frivekter etc. Mellom soverom W.I.C og bad vil jeg ha skyvedører... Tror jeg... I glass... På boden vet jeg ikke helt hva jeg vil gjøre... Mulig det blir en del av "treningsrommet" på et vis. Kommer ann på hva vi trenger av oppbevaringsplass.

1. Etg., eller hoved etasjen er stor! Her skal alle tre ungene ha sitt eget rom og et felles lekrom. Skulle øske jeg kunne gitt dem et større lekerom siden de er tre og litt forskellig alder og kjønn og dermed forkjellige behov. Men, men...
Stue og kjøkken er åpent og kjøkkenet har en takhøyde på over 4meter! Er litt skeptisk til det... Jeg liker det og synes det er fint i de fleste tilfeller, men er redd for at det skal føles "overdådig" og lite personlig... Kjøkkenet blir nok fra HTH tipper jeg. De har mange gode løsninger på ting, sokkelskuffer og en grei pris.
Mellom stue/ kjøkken og barnas "avdelig" vil jeg ha skyvedør i glass. Litt for å spare plass, litt for design og mest for å kunne holde det luket igjen samtidig som jeg lett kan kaste et blikk inn der for å se hva som foregår.
Inngangspartiet og "gjesteavdeling" blir spennende. Er veldig fornøyd med inngangspartiet. Stort, lyst og med et rom som man kan kaste ting inn i.... Planen er at sko og jakker alltid skal henge inni her da.... Ja, særlig... :)
Gjeste avd. blir ikke bygget med det første. Planen er at denne delen blir nesten en liten leilighet i seg selv, men har ikke kjøkken. Stuedelen her skal vi ha som sommerstue da vinduene mot byen kan åpnes helt og vi får panorama utsikt der og sommeren kan komme helt inn i soffa`n. Blir veldig spennende å se hvordan denne delen blir.

I kjelleren skal vi ha en stor leilighet. Den kan leies ut, men planen er at foreldrene til John Gunnar skal bo der. Selv skal vi ha vaskerom (med sjakt fra bad i 1. og 2. etg. selvfølgelig), teknisk rom til sikringskap, data og ting og tang samt en liten bod. Boder er kjekt å ha. Noe jeg forøvrig synes vi har litt for lite av i huset. Men siden plassen ellers er såpass stor så håper jeg at jeg klarer å plassere ting likevel på en god måte.