lørdag 27. november 2010

Endelige tegninger

Ja... Endelig kommer det noe nytt her i bloggen. Det har vært en del frem og tilbake på tegningene, men nå tror jeg at vi har det! Her er fasadene fra alle kanter...







mandag 20. september 2010

Endringer 1. etg.


Bad, stue, kjøkken, trapperom og 3 soverom.

Første endring på 2. etg.


Trapperom, bad, soverom walk in closet og kontor.

Skisse over kjellerplan


Trapperom, hobbyrom, vaskerom, teknisk rom og utgang.

Første utkast 2. etg.

Klikk på bildet for å se det i større format!

Første utkast av plantegning 1. etg.

Bildet ble fryktelig lite, men klikk på bildet så blir det større.

Huset består her av to deler. Hoved inngangsparti er mellom det store "hovedhuset" og gjeste avdeling/ Sommerstue. Den lille delen er kun over ett plan. Sommerstua får utsikt rett mot Tvedestrand Fjordhotell og "bukta" der nede.
Soverommene her er tiltenkt ungene.

fredag 10. september 2010

Endelig noen bilder...

Her har vi begynt å hogge vekk skau, og sjøen kommer til syne! Dette blir spennende. Tvedestrand Hotell ligger da helt til venstre der nede, men du kan ikke se det på bildet. Må nok ta flere bilder for nå er det hogd og ryddet mer enn hva disse bildene viser...

Hvor langt har vi kommet nå egentlig? Jo, vi har sett på tegningene fra arkitekten og gjort noen endringer... Så får vi se hva han kommer opp med til oss. Møte med arkitekten på mandag. Blir spennende!! :)

tirsdag 17. august 2010

Kart over byggetomt

Her er kartet over tomta vi skal bygge på! Det inntegnede området er hvor vi skal sette huset. Alt det andre er skog.

Hus skisse!




Her har vi fått en grovskisse av et hus. Vi kommer nok til å gå for dette! Vi liker det veldig godt, men det kommer sikkert noen endringer her og der etter hvert kanskje...
Vi har sett for oss tretak, eller en slags skifer "flis" på taket. Eller kanskje en kombinasjon? Selv kunne jeg tenke meg to farger på selve huset. En slags mørk, brun- svart og kanskje noe grått...

mandag 19. juli 2010

Funkis til barna?

Sjekk ut denne siden!
Det hadde vært helt knall!

På leting etter huset.

Etter første søk i Google så fant jeg dette huset fra Mesterhus. Ganske så stilig, ikke sant?
For å se huset 360grader kan du bruke denne linken.

Drømmehuset blir til?

I en iver etter å bygge splitter nytt Drømmehus med stor D, så oppretter jeg nå en blog for å ha det litt ekstra moro med "prosjektet".
Det har seg sånn at vi har hatt tanken om å flytte fra Lommedalen i Bærum til Tvedestrand på Sørlandet. John Gunnar er jo der i fra for de som ikke visste det.
Det er i grunn først nå i de senere dager at tanken er blitt mer reel enn noen gang. Vi har sett på tomter før, men har ikke gjort noe med det. I går var det på med gummistøvler og vi stavret oss ned igjennom busker og kratt for å finne et sted som var enda finere enn vi hadde forestilt oss på forhånd! Med en sinnsyk utsikt og et gedigent arealet ble vi nesten målløse og man kunne kjenne at iveren etter å begynne å google rundt etter funkis hus og gode løsninger tok fullstendig overhånd!
Foreløpig er ikke området regulert til tomter.... Men optimister som vi er så tror vi at det skulle gå bra. Tomten, eller hva man skal kalle det, er faktisk til salgs, så da er det jo bare å begynne da! I alle fall så tar jeg herved fatt på en blog om drømmehuset.