mandag 19. juli 2010

Drømmehuset blir til?

I en iver etter å bygge splitter nytt Drømmehus med stor D, så oppretter jeg nå en blog for å ha det litt ekstra moro med "prosjektet".
Det har seg sånn at vi har hatt tanken om å flytte fra Lommedalen i Bærum til Tvedestrand på Sørlandet. John Gunnar er jo der i fra for de som ikke visste det.
Det er i grunn først nå i de senere dager at tanken er blitt mer reel enn noen gang. Vi har sett på tomter før, men har ikke gjort noe med det. I går var det på med gummistøvler og vi stavret oss ned igjennom busker og kratt for å finne et sted som var enda finere enn vi hadde forestilt oss på forhånd! Med en sinnsyk utsikt og et gedigent arealet ble vi nesten målløse og man kunne kjenne at iveren etter å begynne å google rundt etter funkis hus og gode løsninger tok fullstendig overhånd!
Foreløpig er ikke området regulert til tomter.... Men optimister som vi er så tror vi at det skulle gå bra. Tomten, eller hva man skal kalle det, er faktisk til salgs, så da er det jo bare å begynne da! I alle fall så tar jeg herved fatt på en blog om drømmehuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar